home | contact | disclaimer    
 
 
   
  Startpagina
  Geschiedenis
  Onze kamers
  Reserveren
  Holten en omgeving
  Actief / sportief
  Lekker eten
  Contact en route
  
 
Onze 3 kamers

Kamer 1
Kamer 1 bevindt zich op de begane grond. U slaapt op een elektrisch verstelbaar boxspring bed. Deze kamer is voorzien van een eigen luxe badkamer met bad, separate douche, 2 wastafels en een toilet. U heeft alle gemakken voorhanden. Na een dag wandelen kunt u heerlijk gebruik maken van het voetenbad. De mogelijkheid van het zetten van thee en koffie (Senseo) is aanwezig. Uiteraard heeft u de beschikking over een televisie en ligt er informatie over de omgeving voor u klaar. De kamer beschikt over gratis wifi. Kortom, alle ingrediënten voor een prettig verblijf zijn aanwezig.


Kamer 2
Kamer 2 bevindt zich op de eerste verdieping. U slaapt op een heerlijk boxspring bed. Deze kamer grenst aan een eigen luxe badkamer met bad, separate douche en 2 wastafels. Na een dag wandelen kunt u gebruik maken van het voetenbad. Om de hoek vindt u het toilet. De kamer is compleet uitgerust. U heeft de mogelijkheid om thee en koffie (Senseo) te zetten. Ook deze kamer heeft gratis wifi. Er is een televisie aanwezig en er is informatie beschikbaar over de omgeving. U voelt zich er al gauw thuis. Voor kamer 2 en 3 geldt dat wanneer u beide kamers boekt, dan heeft u de badkamer gezamenlijk met uw eigen gezelschap. Indien u een kamer boekt deelt u de badkamer niet met anderen.


Kamer 3
Kamer 3 bevindt zich tevens op de eerste verdieping. Op deze kamer bevindt zich ook een heerlijk boxspring bed. De kamer grenst nagenoeg aan een eigen luxe badkamer met bad, separate douche en 2 wastafels. Ook een voetenbad is aanwezig. Om de hoek vindt u het toilet. De kamer is compleet uitgerust. Ook hier heeft u de mogelijkheid om thee en koffie (Senseo) te zetten. Informatie over de omgeving ontbreekt wederom niet, net als een tv en gratis wifi. Een heerlijke kamer om te relaxen. Voor kamer 2 en 3 geldt dat wanneer u beide kamers boekt, dan heeft u de badkamer gezamenlijk met uw eigen gezelschap. Indien u een kamer boekt deelt u de badkamer niet met anderen.

Kosten
De kosten voor een overnachting in kamer 1 bedragen € 70 inclusief luxe ontbijt. 

De kosten voor een overnachting in kamer 2 of 3 bedragen € 65 o.b.v. een bezetting met 2 personen, inclusief luxe ontbijt. Er bestaat tevens de mogelijkheid om een kamer te reserveren o.b.v. eenpersoons bezetting. Deze kamer kost € 60 per nacht, inclusief luxe ontbijt. Wanneer er speciale wensen / eisen zijn m.b.t. het ontbijt (vegetarisch, allergieën o.i.d.) dan vernemen wij die graag tijdig van u.  

Kinderbed
Indien gewenst kunnen wij een kinderbed op uw kamer plaatsen. Voor kinderen t/m 2 jaar worden geen extra kosten in rekening gebracht. Graag verzoeken wij u tijdig aan te geven of u een kinderbed wenst te reserveren.

 

 

 « terug
 
website door SiteWork