home | contact | disclaimer    
 
 
   
  Startpagina
  Geschiedenis
  Onze kamers
  Reserveren
  Holten en omgeving
  Actief / sportief
  Lekker eten
  Contact en route
  
 
Actief / Sportief

Wandelen
Wandelen kan volop in en rond Holten. Niet alleen landelijke routes lopen door of langs Holten, maar er zijn ook plaatselijke routes. Beroemd is inmiddels het Wereldtijdpad, ruim 2000 jaarpaaltjes met wetenswaardigheden over het betreffende jaar. Dit pad is uniek in de wereld. Uiteraard kent Holten ook veel nordic walkingroutes. Een aantal loopt pal langs de Bed & Breakfast. Neem voor een overzicht van alle wandelmogelijkheden een kijkje op onze wandelpagina voor Overijssel.

Fietsen
Ook de fiets is een prima middel om de prachtige omgeving van Holten te verkennen. Naast een aantal landelijke fietsroutes kent Holten ook eigen routes die meer dan de moeite waard zijn. Op onze fietspagina voor Overijssel vindt u meer over de diverse fietsroutes.

Aan de voet van de Holterberg begint één van de mooiste mountainbikeroutes van Nederland. Deze route voert over de gehele Holterberg en onderweg kunt u genieten van de prachtige natuur. De route heeft een lengte van 30 kilometer. Mocht dat nog niet genoeg zijn; de route is aaneengesloten te rijden met de zwarte route (18 kilometer) in Hellendoorn (Overijssel). U vindt meer informatie over de mountainbikeroute op deze site.

Paardrijden
Paardrijden in Overijssel is een unieke ervaring, met name in omgeving van Holten. Of het nu een tocht over de Holterberg is of een rit door natuurgebied De Borkeld: het geeft een grenzeloos gevoel van vrijheid en de uitzichten zijn adembenemend. U kunt terecht bij één van de maneges in de omgeving van de Bed & Breakfast:

Manege Stal de Eik
Manege Snorrewind

 « terug
 
website door SiteWork