home | contact | disclaimer    
 
 
   
  Startpagina
  Geschiedenis
  Onze kamers
  Reserveren
  Holten en omgeving
  Actief / sportief
  Lekker eten
  Contact en route
  
 
Lekker eten in Holten

Voor vervoer naar restaurants kunt u gebruik maken van onze gratis fietsen.

Bistro De Holterberg   (tel. 0548-363849)

Bistro De Holterberg ligt boven op de Holterberg, in het natuurgebied de Sallandse Heuvelrug. Zodoende heeft u vanaf het terras een schitterend uitzicht op de omgeving. Bij helder weer is het zelfs mogelijk om 25 km ver te kijken.

Het restaurant heeft een eerlijke Franse keuken. Geen moeilijke ingrediënten maar een degelijke klassieke basis. De menukaart kent een drie gangen keuzemenu voor € 37,--. Het interieur: veel kaarsen, warme kleuren en een groot haardvuur met grote banken. Dus goed voor een aangenaam gevoel van thuiskomen.

De bistro is geopend van woensdag tot en met zaterdag vanaf 17.00 uur, en zondags vanaf 12.00 uur. Klik hier voor de website van Bistro De Holterberg.

De Swarte Ruijter    (tel. 0548-596660)

Het sfeervolle, ruim opgezette restaurant is iedere dag van de week geopend voor lunch en diner. Gasten komen vaak van ver en dat ervaren ze als een groot compliment. Michelin bevestigde deze waardering door De Swarte Ruijter te bekronen met een Bib Gourmand. De menukaart wisselt regelmatig en volgt de seizoenen. Zij bieden dagelijks een driegangen Keuze Menu De Swarte Ruijter voor de prijs van € 37,50 per persoon. Uiteraard is er ook een uitgebreide a la carte kaart met klassiekers en seizoen specialiteiten. Klik hier voor de website van De Swarte Ruijter.

Woodys Pancakes & Steaks    (tel. 0548-361483)

Op de Holterberg, aan de rand van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, ligt Woodys Pancakes & Steaks. Bij Woodys Pancakes & Steaks is jong en oud de hele dag welkom. Voor lunch of diner, voor een mok koffie met Woodys appelgebak. Of voor een glas bier of wijn op het terras of op de fauteuils voor de open haard. Woodys serveert pannenkoeken en steaks in alle soorten en maten. Maar ’s middags kunt u ook ook terecht voor een sandwich, hamburger of salade. Of ’s avonds voor spare ribs of de nu al beroemde saté. U vindt alles op de uitgebreide menukaart. Wij raden u aan om in de weekenden te reserveren!

Graag tot ziens bij Woodys Pancakes & Steaks!

Hoog Holten Restaurant en Brasserie (tel. 0548-361306)

Verscholen in de bossen van natuurgebied De Sallandse Heuvelrug, ligt Restaurant & Hotel Hoog Holten. Ver weg van de dagelijkse drukte en toch goed bereikbaar met auto of trein: hier is het heerlijk genieten van de uitstekende keuken (lid van de Jeunes Restaurateurs d’Europe) en onze veelgeprezen gastvrijheid.

Onlangs ontvingen wij van Michelin een Bib Gourmand, wat staat voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Binnen is het behaaglijk in de ruime lounge, de intieme bibliotheek of het restaurant met de bijzondere ovale vorm.
 
Het terras behoort tot de mooiste plekjes van Nederland. Hier zie je geen auto’s maar eekhoorntjes, konijnen en veel, heel veel vogels die een vast stekje hebben in een van de vele bomen of vogelhuisjes. Klik hier voor de website van Hoog Holten.

Tastoe  (tel. 0548-801931)

Zeven dagen in de week serveren wij met veel enthousiasme en kwaliteit, bijvoorbeeld een lunch met vers belegde broodjes of een fair-trade kop koffie. Om de gewenste kwaliteit van de koffie ook in de toekomst te garanderen, volgen wij regelmatig barista trainingen. Verder schenken we diverse wijnen en veel lekkers van de tap.

Bovendien kun je tafelen met heerlijke (streek) gerechten die gemaakt zijn door één van onze koks. Omdat we bij Tastoe alles met de puntjes op de T doen, geven we ook een bier en wijnadvies op de kaart. Zo zal het eten en drinken het beste tot zijn recht komen.

Proeven en beleven, daar draait het allemaal om bij ons. Tastoe zit aan een dorpsplein, met twee mooie terrassen. Het is een eigentijds bedrijf, dat een warme, gezellige sfeer waarborgt. Omdat we in het Kulturhus zitten, zal er een nauwe samenwerking zijn met andere partijen. Denk hierbij aan het theater, dat ook geschikt is voor congressen, een trouwzaal en vergaderzalen.

Kom gerust eens langs om wat sfeer te proeven.
Tastoedeloe!

Klik hier voor de website van Tastoe.

Monkey Foods, Take Away en Restaurant (tel. 0548-226336)

U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment, Van hamburgers en farmer friet tot springrolls, salades en belegde broodjes.

Ons restaurant is bekend om onze gezonde afhaal mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook plaatsnemen om uw maaltijd te gebruiken. Ook voor koffie, iced coffee en frozen yoghurt is het genieten bij Monkey Foods, heerlijk met een brownie of appelcake! Voor lunch en diner, voor een klein hapje of uitgebreide maaltijd, of natuurlijk een kop koffie, wij verwelkomen u graag!

Lekker werken? Goede (gratis) wifi en veel stopcontacten maken Monkey Foods ook tot een ideale werkplek.

Voor uw dagverse maaltijd of party hapjes bent u ook bij Monkey Foods aan het goede adres, wij begroeten u graag!

Klik hier voor de website van Monkey Foods
« terug
 
website door SiteWork